Дерма Елит гр. София

Published by burn on

Клиника Дерма ЕЛИТ е с ъздаден е от Д-р Ана Пейкова през 2007 г. От началото на 2013 г. Дерма ЕЛИТ може да се похвали и с втора клиника в София.

Доктор Пейкова е специалист-дерматолог със 17 години опит, участвала в множество международни форуми, посветени на естетичната дерматология. Има сертификати за прилагане на ботулинов токсин и дермални филъри и за мезотерапия, колагенов филър, химичен пилинг и фотоепилация на ръце и тяло.

В клиниката работят специалисти с богат опит в областта на кинезитерапията, сертифцирани за работа LPG LM6, VelaShape и Power Plate. Те ще ви предложат най-доброто решение именно за вашия проблем.

Стягане и скулптриране на тялото, изглаждане на кожата, премахване на белези, релаксиращи масажи – клиника Дерма Елит ви предлага високотехнологични терапии с гарантиран ефект, за да бъдете винаги в перфектна форма.

И в двете клиники клиентите могат да открият терапиите с луксозната козметика на световния лидер във висшата професионална козметика – Guinot.

Ние сме съвременна клиника за естетични и лечебни процедури в областта на дерматологията, козметиката и кинезитерапията.

Ние обединяваме познанията и опита си с последните достижения на естетичната медицина, козметиката и технологиите, за да ви помогнем да изглеждате здрави и да имате лицето и тялото, за които винаги сте мечтали.

Уникалната комбинация от високотехнологични апарати /VelaShape II , LPG, IPL и PowerPlate/ и висококачествени лицензирани естетични и козметични продукти, които предлагаме, ви дава възможност да сте красиви, здрави с добро самочувствие или просто да релаксирате.

 

 

КОНТАКТИ

Дерма Елит гр. София
Адрес: гр. София, Ул.” Дукатска планина” 18
Тел.: 02/ 9530310; 0888300613
Web site: http://dermaellite-bg.com/