Дерматологичен център Magic line гр. София

Published by burn on

Дерматологичен център Magic line е създаден през 2005 в София от д-р Мадлен Кокева

Д-р Кокева е завършила специалност „Медицина” в Медицинска Академия, София.

Специализирала е „Дерматология и венерология” в Катедра по дерматология на Медицинска академия, както и „Социална медицина и организация в здравеопазването”.

Професионалната си компетентност д-р Кокева обогатява непрекъснато със специализации и курсове по естетична медицина, сред които са специализация по филъри, мезотерапия и химически пилинги при проф. Обаджи в Бейрут (Ливан), специализация по естетична медицина в Бостън (САЩ).

Дерматологичен център Magic line е създаден през 2005 в София от д-р Мадлен Кокева, специализация по естетична медицина (лифтинг) в Москва при проф. Марлен Суламанидзе, мастер курс в Париж по “Приложение на ботулиновия токсин в дерматологията и естетичната медицина”, специализация по химически пилинги и филъри при проф. Юг Картие, почетен професор на Френската дерматологична асоциация и много обучения за работа с професионални продукти и апаратура.

В екипа си в Magic line, д-р Мадлен Кокева е привлякла доказани професионалисти, добре информирани за всички актуални тенденции и открития в областта на естетична медицина, които избират за своите клиенти само сертифицирани, доказано ефективни и безопасни дерматологични процедури. От създаването си до днес, Magic line не изневерява на принципа си да работи само с най-качествените препарати и оборудване, произведени от уважавани международни компании.

В уютна обстановка, в сърцето на столицата, д-р Кокева и нейният екип посрещат със специално внимание своите клиенти и предлагат компетентна професионална консултация и индивидуален подход. Специално разработен комплекс от процедури за подмладяване и профилактика на стареенето, дават на всеки клиент на Magic line ефикасните индивидуални решения за красота и добро самочувствие.

 

Контакти

адрес: София 1407, бул. “Джеймс Баучер” 83-85, ет. 1, офис 1
тел./факс: 02 952 19 35; 02 952 19 37
моб: 0882 515 788; 0884 443 161
e-mail: office@ magicline.bg