You dont have javascript enabled! Please download Google Chrome!

Дерматологичен център Леге Артис – гр. Стара Загора

Когато основахме дерматологичен център “Lege Artis” през 1999 година, нашата идея беше насочена към поява на нов тип лечебно заведение. То трябваше да бъде строго специализирано, но и предлагащо максимална палитра от здравни услуги в областта на кожните и венерични болести, съчетани с медицинска козметика.

Последваха години на много труд и непрекъсната надпревара с развитието на диагностичните и терапевтични технологии в областта на дерматологията и навлизащата все по-бързо естетична и корективна дерматология.

Ние успяхме. Успяхме, както благодарение на неуморните ни усилия, така и на доверието, и лоялността на нашите пациенти.

Дерматологичен център “Lege Artis” е лечебно заведение, което Ви предлага строго специализирани медицински услуги в областта на дерматологията, дерматохирургията, венерологията, естетичната медицина и медицинската козметика.

Дейността на центъра е организирана в три сектора:

 • Дерматологичният сектор е ангажиран в диагностиката и терапията на пациенти от всички възрасти, със заболявания на кожата, космената покривка, ноктите и видимите лигавици и полулигавици (устни, устна кухина, външни гениталии и анус).
 • Сектора по естетична и корективна дерматология е насочен към дейности, свързани с подобряване на външния вид на кожата, на лицето и тялото. Предлаганите услуги се базират на терапевтични практики, за които съществуват категорични медицински доказателства за ефективността и профила им на безопасност.
 • Козметичният сектор предлага широка гама козметични услуги – стандартни, луксозни и по собствена технология. Всички те се извършват по алгоритми, осигуряващи високо ниво на хигиена и безопасност, характерни за медицинските дейности.

В нашата работа се стремим да спазваме следните принципи:

 • Професионален подход към проблемите на пациента. Ние отделяме между 30 и 45 минути за всеки преглед, защото смятаме, че трябва да лекуваме не болестта, а болния човек.
 • Дозиране на натоварването в работния процес. За да се работи прецизно и професионално е необходимо време. Поради това, ние не записваме повече пациенти, отколкото можем да обслужим качествено.
 • Познаване на собствените възможности и активна колаборация, основана на обратната връзка с пациенти, консултиращи лекари и клинични лаборатории.
 • Непрекъсната квалификация и стремеж към професионална удовлетвореност.
 • „Информационна” рекламна стратегия. Ние предпочитаме да работим с грамотни и информирани пациенти.
 • Разумна ценова политика. Интелектуалната и материална себестойност на предлаганите от нас услуги е висока. Ние се стремим принадената им стойност да бъде съобразена с условията, в които живеем.
 • Липса на стремеж към експанзия. Въпреки, че търсенето на извършваните от нас услуги далеч надхвърля предлагането, ние не планираме разширяване на дейността си в други градове, поради невъзможността за осигуряване на автентично качество на дейността.
 • Може би най-важният принцип в практикуването на изкуството, наречено медицина, е “Ако не можеш да помогнеш, то недей да вредиш!”. Ние се стараем да спазваме стриктно това правило, използвайки в дейността си медикаменти и медицински технологии, за които има ясна медицинска информация, касаеща тяхната ефективност и профила им на безопасност.

 

КОНТАКТИ

Дерматологичен център Леге Артис – гр. Стара Загора
Адрес: Стара Загора, ул. Цар Калоян 18
Тел.: 042601621, 0887077307
Е-mail:
Web site: http://legeartisbg.com

error: Alert: Content is protected !!