Дерматологичен център Леге Артис – гр. Стара Загора

Published by burn on

Когато основахме дерматологичен център “Lege Artis” през 1999 година, нашата идея беше насочена към поява на нов тип лечебно заведение. То трябваше да бъде строго специализирано, но и предлагащо максимална палитра от здравни услуги в областта на кожните и венерични болести, съчетани с медицинска козметика.

Последваха години на много труд и непрекъсната надпревара с развитието на диагностичните и терапевтични технологии в областта на дерматологията и навлизащата все по-бързо естетична и корективна дерматология.

Ние успяхме. Успяхме, както благодарение на неуморните ни усилия, така и на доверието, и лоялността на нашите пациенти.

Дерматологичен център “Lege Artis” е лечебно заведение, което Ви предлага строго специализирани медицински услуги в областта на дерматологията, дерматохирургията, венерологията, естетичната медицина и медицинската козметика.

Дейността на центъра е организирана в три сектора:

 • Дерматологичният сектор е ангажиран в диагностиката и терапията на пациенти от всички възрасти, със заболявания на кожата, космената покривка, ноктите и видимите лигавици и полулигавици (устни, устна кухина, външни гениталии и анус).
 • Сектора по естетична и корективна дерматология е насочен към дейности, свързани с подобряване на външния вид на кожата, на лицето и тялото. Предлаганите услуги се базират на терапевтични практики, за които съществуват категорични медицински доказателства за ефективността и профила им на безопасност.
 • Козметичният сектор предлага широка гама козметични услуги – стандартни, луксозни и по собствена технология. Всички те се извършват по алгоритми, осигуряващи високо ниво на хигиена и безопасност, характерни за медицинските дейности.

В нашата работа се стремим да спазваме следните принципи:

 • Професионален подход към проблемите на пациента. Ние отделяме между 30 и 45 минути за всеки преглед, защото смятаме, че трябва да лекуваме не болестта, а болния човек.
 • Дозиране на натоварването в работния процес. За да се работи прецизно и професионално е необходимо време. Поради това, ние не записваме повече пациенти, отколкото можем да обслужим качествено.
 • Познаване на собствените възможности и активна колаборация, основана на обратната връзка с пациенти, консултиращи лекари и клинични лаборатории.
 • Непрекъсната квалификация и стремеж към професионална удовлетвореност.
 • „Информационна” рекламна стратегия. Ние предпочитаме да работим с грамотни и информирани пациенти.
 • Разумна ценова политика. Интелектуалната и материална себестойност на предлаганите от нас услуги е висока. Ние се стремим принадената им стойност да бъде съобразена с условията, в които живеем.
 • Липса на стремеж към експанзия. Въпреки, че търсенето на извършваните от нас услуги далеч надхвърля предлагането, ние не планираме разширяване на дейността си в други градове, поради невъзможността за осигуряване на автентично качество на дейността.
 • Може би най-важният принцип в практикуването на изкуството, наречено медицина, е “Ако не можеш да помогнеш, то недей да вредиш!”. Ние се стараем да спазваме стриктно това правило, използвайки в дейността си медикаменти и медицински технологии, за които има ясна медицинска информация, касаеща тяхната ефективност и профила им на безопасност.

 

КОНТАКТИ

Дерматологичен център Леге Артис – гр. Стара Загора
Адрес: Стара Загора, ул. Цар Калоян 18
Тел.: 042601621, 0887077307
Е-mail:
Web site: http://legeartisbg.com