Дентално студио “Текстура” гр. София

Текстура е специализирана зъботехническа лаборатория.

Искрящата усмивка е от изключително значение и е признак на здраве, и благосъстояние, а в последно време все повече и повече се превръща и в символ на статус в обществото. В “ТЕКСТУРА ДЕНТАЛ СТУДИО”клиентите откриват всичко под един покрив: високо технологична апаратура, компетентен медицински персонал и висококачествени зъбни конструкции – основните предпоставки за една безупречна усмивка.

“ТЕКСТУРА ДЕНТАЛ СТУДИО”е дентална лаборатория разпростираща дейността си от изработка на висококачествени естетични реставрации до внос и търговия на титаниеви имплантни системи произведени в Израел.

Изработка на металокерамични и изцяло керамични конструкции, временни корони, фасети, инлей, пинлей, циркониеви конструкции,
моделно ляти протези, ставни и фрез протези, конструкции върху импланти (корони, мостове, протези), термоформовъчна техника.
CAPTEK. Лабораторията предлага богат асортимент от продукти изработени с висококачествени материали. Работим с порцелан Reflex и Zenoflex на WIELAND

ТИТАНИЕВИ ИЗРАЕЛСКИ ЗЪБНИ ИМПЛАНТИ И АКСЕСОАРИ
Внос и продажба на висококачествени импланти и аксесоари произведени в Израел.Стоматолози работещи с лабораторията получават преференциални цени на всички модели импланти и аксесоари за тях.

КОНТАКТИ

Дентално студио “Текстура” гр. София
Адрес: гр. София, кв. Лозенец. ул."Бигла" 30А, ет.1, ателие 1А
Тел.: 0899 96 90 88
Web site: http://www.texturadentalstudio.com/