Дентално студио “КРАСИВА УСМИВКА” гр. София

Published by burn on

Магията на красивата усмивка се крие в това тя да е възможно най-близка до естествената по форма, големина и подреждане на зъбите – усмивка, която да отразява индивидуалните особености на всеки пациент. Усмивка, която в съчетание със здравите венци и белият перлен цвят на зъбите създава неотразимо звездно излъчване.


ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ

Какво по-добро от това, да ви се предложи лечение, което ще запази вашите зъби, ще ги направи по-красиви и най-важното – за достатъчно дълъг период от време. Ето, това е вече истинска революция!

ИМПЛАНТОЛОГИЯ

Наричат я чудо. И с право. Имплантологията генерира нов свят, открива нови алтернативи, предизвиква искрени усмивки и дава надежда на онези, които вече са я загубили, заедно с някой свой зъб.

ФИЛЪРИ

Процедурите ефикасно редуцират линиите и бръчките, увеличават и уплътняват устните, подобряват контура и обема на лицето, подобряват структурата и еластичността на кожата.

КАЧЕСТВО


За нас здравето и естетиката вървят ръка за ръка. Ето, защо ние смятаме, че наподобявайки максимално външния вид на здравото съзъбие, идеално подредената му форма създава предпоставки за запазване на зъбите и венците след лечение за максимално дълго време. За да ви обясним по възможно най-добрия начин как работим, ще направим сравнение между направата на обикновена пломба и художествена реставрация.

ИЗКУСТВО


Нашата работа не е просто лечение – тя е изкуство вдъхновено от съвършенството на природата! Здравите зъби вървят в комбинация с красивата “рамка” на устните и магията на общото излъчване на лицето на всеки наш пациент. Ето защо, комплексният подход в създаването на звездната визия е задължителен. Ние се справяме изключително успешно с най-различни случаи и гарантираме за перфектния краен резултат.

КОНТАКТИ

Дентално студио “КРАСИВА УСМИВКА” гр. София
Адрес: София,ул. Твърдишки проход 23 (Бизнес сграда "ФИНА 5"), етаж 5, офис 18
Тел.: 0879172347
Web site: http://krasivausmivka.bg/