ITS | Здравен портал

Дентално студио д-р Микински – гр. Варна

Дентално студио д-р Микински е модерен дентален център, разположен в близост до центъра на гр. Варна, където в комфортна обстановка и с високотехнологично оборудване екипът д-р Микински ще се погрижи за Вашата прелестна усмивка.

Дентално студио д-р Микински извършва цялостно стоматологично лечение с най-съвременните методи, използвани в дентална практика. Клиниката е оборудвана с модерна апаратура и ползва медикаменти и материали на големи световни производители.

В Дентално студио д-р Микински сами ще се уверите, че диагностичните и лечебни процедури са изключително безболезнени. Дискретността и професионализмът на целия екип са абсолютно гарантирани.

Управител на студиото е д-р Георги Микински, общопрактикуващ дентален лекар, с множество посетени сертифицирани курсове, форуми и лекции.

Студиото предлага индивидуални планове според изисквания, най-съвременната стоматологична диагностика и лечение, професионално и компетентно обслужване.

Дентално студио д-р Микински предлага: естетична стоматология-художествена реставрация и бондинг, терапия, избелване, ултразвук, пародонтология, протетика и други.

КОНТАКТИ

Дентално студио д-р Микински – гр. Варна
Адрес: гр.Варна, ул. Света Ирина (срещу Майчин дом, зад бензиностанция OMV)
Тел.: 0884 605504
Е-mail:
Web site: http://www.mikinski-dent.com/

error: Alert: Content is protected !!