Дентално студио д-р Димитрови гр. Русе

Published by burn on

Дентално студио д-р Димитрови е специализирана клиника в областта на стоматологичните и естетични процедури. Ние работим с най-модерната техника, с най-качествените материали и по най-съвременните методи. Без компромиси. Предоставяме възможност на нашите пациенти да се докоснат до най-високите световни стандарти в денталната медицина. Разполагаме с висококвалифицирани лекари, като всеки от тях е специалист в отделна област. Наша цел е да запознаем хората с другото лице на стоматологията, а именно индивидуалния подход и отношение.

В Дентално студио д-р Димитрови предлагаме:

Профилактични процедури

За отлично дентално здраве всеки има нужда от профилактични прегледи и почиствания. Те са ключът към вашите здравите зъби и венци. Нашите пациенти нямат грижата да мислят за това – ние го правим за тях, като им напомняме на всеки шест месеца.

Пародонтология

Отдръпнати и кървящи венци, клатещи се криви зъби. Благодарение на нашия специалист пародонтолог и наличието на подходящата за лечението на тези симптоми техника, за нашите пациенти тези проблеми вече не съществуват.

Хирургия и имплантология

Голяма част от хората се питат – възможно ли е вадене на зъби без болка? “Да, възможно е!”, казват нашите пациенти! В Дентално студио д-р Димитрови се извършва безболезнено оперативно вадене на мъдреци, пластични операции на меките тъкани и поставяне на импланти. Ние отдавна не пилим здрави зъби с цел изработването на мостове. Благодарение на нашия специалист по хирургия и имплантология в нашата клиника поставянето на импланти се е превърнало в ежедневие.

Лечение на кореновите канали

На разположение в Дентално студио д-р Димитрови е уникален за града микроскоп, позволяващ изключителна прецизност в диагностиката и лечението на кореновите канали.

Ортодонтия

За много възрастни и деца неправилната захапка и кривите зъби са притеснителен и трудноразрешим проблем. С предлаганата в нашата клиника система брекети DAMONSYSTEM, ние ви даваме възможност бързо да оставите тези проблеми в миналото, като направим лечението по-бързо и комфортно от това с други видове брекети и без нужда от вадене на здрави зъби.

Лечение на абразио (изтрити зъби)

Знаете ли, че изтриването на зъбите е заболяване, което може да доведе до множество и непредвидими неприятни последици? Ние ще възстановим вашите изтрити зъби, правейки ги да изглеждат като току-що поникнали. Това се постига чрез прилагания, в Дентално студио д-р Димитрови, нов биологичен метод на директна реставрация (скулптиране директно в устата на пациента) без да се налага да се пилят всички зъби, за да се поставят корони.

Естетични процедури с хиалуронова киселина

Ние знам какво ви е нужно, за да имате перфектната усмивка! След като направим вашите зъби здрави, бели и с правилна форма чрез избелване и възстановяване с керамични фасети или композит, ние завършваме започнатото, като ви предлагаме естетични процедури с хиалуронова киселина – уголемяване на устни, изглаждане на всякакъв вид бръчки, подмладяване на кожата на лицето, деколтето и ръцете.

Оборудване:

Дентално студио д-р Димитрови разполага с първокласно оборудване от известни марки, което улеснява и вдига качеството на предлаганите услуги и прави резултатите предсказуеми.

И в двата зъболекарски кабинета са монтирани дигитални рентгенови апарати на италианската фирма Anthos, от последно поколение (с минимално ниво на облъчване), което спестява време на нашите пациенти.

Разполагаме с операционен микроскоп Zeiss, който дава възможност да се вадят чужди тела от кореновата система на зъбите и се покачва процентът на успешно излекуваните случаи.

Апаратът за пиезохирургия (ултразвукова) на френската фирма Satelec позволява оперативното изваждане на зъби и други оперативни интервенции да се извършват с минимална травма за тъканите, лекото и безболезнено възстановяване след манипулацията.

Разполагаме още с:

– апарат за запълване на коренови канали с топла гутаперка;

– апекслокатор – апарат за електронно измерване дължината на кореновите канали на американската фирма SybronEndo;

– апарат за машинно разширяване на кореновите канали (EMS-Швейцария);

– лампа за професинално избелване на зъбите (Beyond-USA);

– имплантологичен мотор на W&H;

– апарат за лазер терапия;

– автоклав клас В за стерилизация на инструментариума;

– машина за индивидуално опаковане на инструментите преди стерилизация;

– интраорална камера за визуализация на проблемните места в устата, за да може и пациентът да види това, което вижда стоматологът.

Диодният лазер NV Microlaser се използва за третиране на меките тъкани при разкриване на кучешки зъби в хода на ортодонтското лечение, при вземане на отпечатък за мостове и корони, около импланти, при пародонтит и още много други процедури.

Специалисти:

д-р Малина Димитрова

д-р Ани Димитрова

д-р Емил Димитров

КОНТАКТИ

Адрес: гр. Русе, бул. “Ген. Скобелев” № 46, ет. 1, офис 7
Телефон: 082 823072; 0888 890703
E-mail: office@drdimitrovi.com
Сайт: http://drdimitrovi.com/