Дентална практика Спадент гр. София

Published by burn on

Един от най-важните фактори за успешно лечение е да се създаде усещане за сигурност и доверие между пациент и стоматолог. Комфортът  и спокойствието по време на лечението се осигуряват чрез внимателна работа и отношение, като при необходимост или при желание на пациента може да се постави упойка /дори и за кратки манпулации/. Така се свеждат до минимум неприятните усещания. За да се предпазим от предаване на инфекция инструментите се стерилизират в автоклав клас B и се използват задължително индивидуални ръкавици, слюносмукатели, лигавници.

Предвидимост

За пациентите и лекарите е важно да се постигнат очакваните резултати. Квалификацията на екипа, сътрудничеството със специалисти от други области-пародонтология, хирургия, ортодонтия и непрекъснатото обновяване на знанията ни Ви осигуряват съвременно лечение на високо ниво. Използват се висококачествени материали на водещи фирми – GC/Япония/, 3M ESPE /САЩ/, Dentsply/САЩ/, Ultradent/САЩ/, Zhermak/Германия/, Beutelrock/Германия/.

Дългогодишната работа с екипа зъботехници осигурява високи резултати при протетичното лечение.

Ангажираност

Ние познаваме и разбираме стреса и притесненията ви от зъболекарската работа свързани с неприятното изживяване, спомени от предишни зъболечения, разходи…/все пак и на нас ни се налага да бъдем пациенти :)/ Поради това вярваме, че комуникацията между пациент и лекар е задължителна. Наша практика е да се обяснява обективно, подробно и на достъпен език клиничната ситуация за да може екипът пациент-зъболекар да избере най-правилното лечение. Само така можем да осигурим дълготрайни резултати.

 Дентално здраве

Всички знаем колко е важно да имаме здрави и  красиви зъби. Заболяванията на устата могат а повлияят други части на тялото – сърце, стави, храносмилателна система и психиката на човека, поради което е важно да се установят и лекуват на време. Спадент предлага безплатен профилактичен преглед, на който ще имате възможност да получите компетентно мнение и отговор на въпросите, които ви интересуват. Прилагаме холистичен подход към пациентите, разбирайки, че работим с хора, а не с болни зъби.

 

Контакти

Дентална практика Спадент

Д-р Спартак Янакиев
тел. 0886 445 108
адрес: кв. Лозенец, ул. “Цанко Церковски” 32

e-mail: spadent@abv.bg