ITS | Здравен портал

Дентална клиника “Диамед” гр. София

Дентална клиника Диамед София отваря врати в началото на 2014 г., за да предложи високоспециализирана дентална помощ с най-съвременни методи на лечение и рехабилитация на зъбите по най-високите международни стандарти.

Дейността на Диамед София e фокусирана върху: орална хирургия, дентална имплантология, орална патология и дентална клинична алергология.

Моделът на работа на клиниката е изграден върху съвместна партньорска дейност с други стоматологични практики, които нямат специалисти или опит в тези области, но желаят да предложат комплексно лечение на своите пациенти.

Според своите предпочитанията, лекарите-партньори могат да избират различни начини за работа с Диамед София:

1. Специалисти на клиниката, в екип с лекуващия лекар от друга практика, съвместно планират стъпките за отстраняване на конкретен проблем, като впоследствие всеки изпълнява част от общия план на лечение.

Типичен пример за такъв тип работа е ортодонтско лечение, при което е необходимо оперативно отстраняване на зъби. Ортодонтът-партньор и орален хирург от екипа на Диамед София заедно планират лечението и разпределят във времето необходимите манипулации. Друг пример е провеждането на имплантологично лечение, при което в Диамед София се поставят имплантите, а по-късно лекарят-партньор изгражда ортопедичната конструкция.

2. Лекар-партньор самостоятелно организира лечението на свой пациент и възлага на специалистите на Диамед София само конкретна дейност от него.

Пример за такова взаимодействие са диагностичните процедури свързани с алергология и орални патологии. На база резултатите от проведените в Диамед София изследвания, лекарят-партньор решава какво лечение да проведе.

3. Лекар-партньор препоръчва на свой пациент, чийто проблем не може да разреши, да посети Диамед София, където да получи адекватно лечение.

Най-често такива ситуации са свързани с оперативно отстраняване на ретинирани мъдреци и дълбоко фрактурирани зъби или премахване на кисти в устната кухина. Друга възможност е провеждане на сложно имплантологично лечение, свързано със синус лифт, хоризонтална и вертикална костна аугментация, поставяне на множество импланти, сложно протезиране и др.

Диамед София е референтно лечебното заведение в България на една от водещите в света дентални имплантни системи – Alpha Bio Tec. В клиниката се извършват демонстрационни операции, консултации и обучение на дентални имплантолози.

За да можем да осигурим на пациентите си комплексна диагностика и лечение на едно място, ние сформирaхме екип от опитни лекари и консултанти по заболявания на зъбите и околозъбните тъкани: терапевти, протезисти, хирурзи, ортодонти, имплантолози както за възрастни, така и за деца. Само при нас имате възможност да получите точна диагноза и лечение на трудни клинични ситуации с изява на алергични и други болести в устната кухина. Имената на членовете на екипа ще намерите в секцията „Екип”.

Диамед София е оборудвана с най-съвременна апаратура и инструментариум за извършване на максимално бързи, атравматични и възможно най-безболезнени манипулации.

За комфорта на посетителите в клиниката експерти проектираха специален интериорен дизайн, който създава ведро настроение, спокойствие и уют.

Независимо от начина на взаимодействие с колеги от други практики, специалистите на Диамед София помагат на лекарите-партньори да градят успешен дентален бизнес и да печелят удовлетворени и лоялни пациенти.

 

Консултации и лечение:
Орална хирургия
Дентална имплантология
Естетични възстановявания
Протетика
Ендодонтия
Орална патология
Алергология
Кариесология
Физиотерапия
Профилактика
Детска стоматология
Комплексна орална диагностика

КОНТАКТИ

Дентална клиника “Диамед” гр. София
Адрес: гр. София, бул. Йерусалим 6, ет. 1, дентален офис 3
Тел.: 0892279079
Е-mail:
Web site: http://www.diamedbg.com

error: Alert: Content is protected !!