Денонощна Детска Поликлиника „Пловдимед” гр. Пловдив

Published by burn on

Денонощна Детска поликлиника “Пловдимед” работи на територията на Транспортна болница.

Денонощна Детска Поликлиника „Пловдимед” е създадена от опитен екип лекари с много амбиция и желание, като детско амбулаторно лечебно заведение отговарящо на европейските медицински стандарти и съвременните нужди в детското здравеопазване. Начело на екипа е собственикът на центъра – проф. Д-р Тоньо Шмилев.

Екипът от специалисти Педиатри е подбран от методичния ръководител на МЦ ”Пловдимед” Проф. Д-р Т. Шмилев – Педиатър Пулмолог, Завеждащ Интензивно Отделение на Детска Клиника към ВМИ.

Поликлиниката осигурява безотказно, 24 часово медицинско обслужване в  работни, почивни и празнични дни.

Абонаментната програма на поликлиниката включва:

  • Домашни посещения от специалист Педиатър за новородени два пъти през първият месец след изписване от родилния дом, с проследяване на теглото и адаптацията на бебето.
  •   Неограничен брой прегледи според здравословното състояние на детето.
  •   Обслужване от висококвалифициран медицински персонал – специалисти педиатри с опит и търпение, доказали своите качества през дългогодишната си практика, работещи с любов и внимание към децата от всички възрасти.
  •   Необходимите лабораторни изследвания, рентгенография и ЕКГ за прецизиране на диагнозата също са включени в месечната такса и не се заплащат допълнително.
  •   Провеждане на Профилактична Програма включваща Детски Консултации и Профилактични Прегледи, според възрастта на пациентите:

–         За деца от 0 до 1 година – ежемесечни консултации, с проследяване на развитието; Определяне на подходящ за възрастта хранителен режим; закалителни процедури и профилактични мероприятия.

–         За деца от 1 до 3 години – Профилактични прегледи всеки месец, проследяващи физическото и емоционалното развитие и социализацията на децата.

–         За деца от 3 до 7 годишна възраст – Профилактични прегледи на всеки 3 месеца, съобразени с медицинските стандарти.

  •   Съдействие при необходимост от хоспитализация и проследяване след изписване, до пълното възстановяване на детето.
  •   Водене и поддържане на лично досие за всяко дете в съответствие с медицинските стандарти, до което родителите имат достъп по всяко време.
  •   Денонощни телефонни консултации на безплатната телефонна линия: 080015060

Месечната такса  на абонамента е 35лв. и ползвате пакета от изброените услуги за всички деца в семейството, независимо от техния брой.

 

КОНТАКТИ

Денонощна Детска Поликлиника „Пловдимед” гр. Пловдив
Адрес: гр. Пловдив, ул. Колхида-продължение
Тел.: 032/ 677556; 080015060; 032/ 807830; 0879446290
Е-mail:
Web site: http://www.plovdimed.run-bg.com