Денонощен медицински и дентален център “Медива” гр. София

Published by burn on

Денонощен медицински и дентален център “Медива” е едно от първите частни здравни заведения в страната, лицензирано да извършва първична и специализирана медицинска, както и стоматологична (дентална) доболнична помощ.

 

МДЦ “МЕДИВА” е основан през 1991 г. от семейство Д-р Ива и Чавдар Станкови. Намира се в центъра на ж.к. “Люлин”, бл. 447, вх. А, гр. София, България.

Модерната база обединява диагностично-консултативни кабинети от почти всички медицински специалности, два стоматологични кабинета за първична и специализирана дентална помощ, включително и ортодонтия с денонощно работещ рентгенов дигитален апарат за зъбни снимки, клинична и микробиологична лаборатории, физиотерапия, рахабилитация и акупунктура, психолог, логопед, хомеопат  и липидолог, хирургичен кабинет за хирургични интервенции за малка и средна хирургия, включително и в областта на дерматологията, дневен стационар. Работят денонощно и в почивните и в празничните дни екип от високо квалифицирани лекари, стоматолози, медицински сестри, лаборанти; помощен персонал.

В клиника “МЕДИВА” функционира от 1994 г. екип за денонощна, неотложна медицинска  и стоматологична помощ (24 часа).

Има дежурни нощни екипи по вътрешни болести, детски болести и стоматология. Правят се зъбни снимки – денонощно. Извършват се посещения по домовете от лекар и сестра с автомобил на клиниката по определен ценоразпис за тази услуга.

КОНТАКТИ

Денонощен медицински и дентален център “Медива” гр. София
Адрес: гр. София, ж.к. “Люлин” IV Център, бл. 447, вх. А
Тел.: 02/ 9250016; 02/ 8244754;
Е-mail:
Web site: http://www.medivabg.com/