ГППИДП “Толерант – Дент” ООД гр. Перник

Published by burn on

ГППИДП “Толерант – Дент” ООД  съществува от 1991година. Разполага със съвременни стоматологични кабинети, оборудвани с апарати за диагностика и лечение, дигитален рентгенов апарат, комфортна чакалня, кабинет за разговор и мотивация на пациента. “Толерант – Дент” е в договорни отношения със Здравната каса.

 

УСЛУГИ
Консервативна стоматологияКонсервативната дентална медицина включва профилактика, диагностика и лечение на зъбния кариес и усложненията му – пулпити, периодонтити и гангрени.Разполагаме със съвременен ултразвуков апарат за почистване на зъбен камък и апарат за полиране и премахване оцветяванията на зъбите. Те са важна част от консервативното лечение.Кабинетите разполагат и с интраорална камера за визуализация на монитор на зъбните дефекти и за мотивация на пациентите.

В кабинетите на „ТОЛЕРАНТ – ДЕНТ” се използват висококачествени фото – композитни материали. С тях ние изпълняваме високо естетични реставрации, постигаме перфектна естетика.

Ортопедична стоматология

  • Металокерамични конструкции
  • Меки, еластични и нечупливи протези
  • Фасети
  • Чистокерамични корони без метален скелет
  • Моделно ляти протези с механични стави, траверси и различни видове комбинирани средства за задържане и стабилизиране
  • Естетично шиниране на зъбите – съвременната стоматология е немислима без естетичното възстановяване на различните дефекти на зъбите и зъбната редица.

Хирургична стоматология

В „ТОЛЕРАНТ – ДЕНТ” се осъществяват различни хирургични манипулации.

За тежки хирургични случаи се извършват консултации със специалист – хирург.

Детска стоматология

Деската стоматология: профилактика и лечение – всичко това със съвременни методи на диагностика и лечение.

За нас е важно да опазим детските зъби здрави и детските усмивки – щастливи.

Рентген и физиотерапия

Рентгеновата диагностика е важна и неделима част от съвременната стоматология.

„ТОЛЕРАНТ – ДЕНТ” разполага с дегитален рентгенов апарат за качествени сегментни снимки с минимална доза на облъчване. Образът се визуализира на монитор и е с перфектно качество.

Рентгеновата диагностика преди и по време на ендодонското лечение на зъбите е неделима част на хиррургичното и ортопедично лечение.

В денталната медицина физиотерапията заема важно място. Тя се използва успешно при лечение на заболяванията на пародонта, при остри и хронични заболявания на зъбите, при профилактика и лечение на зъбния кариес.

Дентални кабинети „ ТОЛЕРАНТ – ДЕНТ” разполагат с апарат за точно определяне дължината на кореновите канали, за йонофореза и електроодонтодиагностика, за изследване на патогалванизъм, за електрокожен тест на Гален и т.н.

КОНТАКТИ

ГППИДП “Толерант – Дент” ООД гр. Перник
Адрес: гр. Перник, ул. Кракра 38
Тел.: 076/ 600 131; 0888 960 688, 0898 433 082; 0888 644 950
Е-mail:
Web site: http://tolerant-dent.com/