Гинекологична клиника Ева гр. Варна

Клиника Ева е специализирана АГ болница на територията на град Варна. Услугите които предлагаме са съвременно водене на раждане,съвременни грижи за новороденото, Акушеро-гинекологични процедури и консултации. Медицински център Ева е място, което осигурява на пациентите комфорт, медицинска помощ и спокойствие.

Клиниката е оборудвана с модерна апаратура за гинекологичните заболявания и услуги. Разполага с 4D цветен ехограф, който дава възможност за откриване на  малформации на плода в начален стадий и кувьози. Към клиниката функционира амбулаторна операционна зала.

Акушеро-гинекологични процедури и консултации които извършваме са колпоскопия, гинекологични прегледи, кюретажи, влагалищна микробиология, цитонамазка, ултразвукови преглед, проследяване на бременност, консултации по проблемите на менопауза и климактериум и менопауза, водена на бременност и други услуги.

При нас се извършват лечение на стерилитет, възпалителни и статични заболявания и доброкачествени тумори-кисти,миоми и други.

В МЦ Ева работят квалифицирани лекари, доказали се в страната и извън нея.Техническото оборудване на операционната,кабинетите и реанимационна зала, както и интериора на клиниката отговарят на стандартите в тази област.

Основната философия на служители е предоставянето на пълна и точна информация за състоянието на пациента и осведомяване за възможните действия, които могат да бъдат предприети.

Гинекологична клиника Ева има сключен договор с НЗОК.

КОНТАКТИ

Гинекологична клиника Ева гр. Варна
Адрес: гр. Варна, ул. Иван Вазов 16
Тел.: 052/622 900
Е-mail: