“Вита Естетик Център” гр. София

Published by burn on

“Вита Естетик Център” отвори врати през март 2009 г. Центърът е създаден от екипа на Многопрофилна болница „Вита”, за да предложи възможност на пациентите освен хирургични, да получат и естетични неоперативни процедури.

Вита Естетик Център” е разположен на площ от 200 кв.м. и разполага с медицинска и козметична апаратура,

предлагаща широка гама от процедури за нехирургични корекции на лице и тяло.

Екипът на „Вита Естетик Център” се състои от професионалисти, доказали себе си в областта, в която работят, специализирали и квалифицирали се в най-добрите центрове в Европа.За разлика от повечето центрове, които предлагат ограничена гама от услуги, „Вита Естетик Център” разполага с всички видове модерна апаратура за поддържане на лице и тяло, като предлага както стандартни, така и иновативни терапии, подпомагащи красивия външен вид и самочувствието. Процедурите, които се прилагат в центъра, са съобразени с последните тенденции в естетичната медицина, като стремежът е максимално да се намалят болката и неприятните ефекти при пациентите.

 

 

АПАРАТУРИ
Smart Xide – DEKA (фракциониращ CO2 ресърфейсинг лазер)
Приложения: изглаждане на бръчки, опъване на кожата на лицето, заличаване на белези, заличаване на белези от акне. Предимства: Smart Xide е най-агресивната от всички лазерни процедури за изглаждане на бръчки във Вита Естетик Център, но и най-ефективната, като същевременно има далеч по-кратък период на възстановяване, сравнено със старите стандартни лазери за ресърфейсинг. Най-доброто лечение за белези от акне.
Synchro Platform – DEKA (Long pulse Nd:YAG Laser)
Приложения: трайно лазерно обезкосмяване; премахване на капиляри и хемангиоми по лице, тяло и крайници. Предимства: в този лазер има вграден крио спрей, което прави процедурата практически неболезнена. Могат да се третират успешно всички видове кожа, независимо от сезона (включително и през лятото), могат да се третират и пациенти с пресен слънчев или от солариум тен, както и такива, които тепърва ще се излагат на слънце. Изключително успешно третиране на капиляри и хемангиоми (1 или 2 процедури). Бързо, неболезнено и успешно трайно лазерно обезкосмяване.

 

Vip Lipo Line Duo -ултразвук+електростимулация с отслабващ и стягащ ефект
Ултразв

 

Hialurox – Естествената алтернатива на филърите!
Приложения: нова комбинирана система за подмладяване чрез безиглена мезотерапия (вкарване на хиалуронова киселина чрез софт лазер). Предимства: хиалуроновата киселина се вкарва в кожата без болка, без убождане, без синини и отоци. Веднага след процедурата лицето е спокойно и има видим ефект върху фините бръчици. Няма нужда от слънцезащитен крем. Предимства: хиалуроновата киселина се вкарва в кожата без болка, без убождане, без синини и отоци.Веднага след процедурата лицето е спокойно и има видим ефект върху финните бръчици.Няма нужда от слънцезащитен крем

 

Med Contour – иновативна система за борба с целулита
Приложения: премахване на целулит, оформяне на силуета на тялото чрез неинвазивна липолиза. Предимства: има ефект дори от първата процедура. Няма болка. Изглажда успешно и бързо целулита. Оформя силуета без операция.

 

Радиочестотен апарат 
Приложения: стягане на кожата, радиочестотен лифтинг. Предимства: стяга кожата на лицето, шията и тялото без болка, без зачервяване и без синини

 

I Clear XL™-лечение на акне
Приложения: лечение на акне, фотоподмладяване. Предимства: най-добрата апаратура за лечение на акне! Без болка и без странични ефекти. Не е необходимо поставяне на слънцезащитен крем.

 

LED skin rejuvenation – Фотоподмладяване
Приложения: реджувенейшън, лечение на акне, регулиране на кожата, лечение на проблемна кожа. Предимства: подмладява и регулира всички видове кожа, няма зачервяване, няма болка, няма нужда от слънцезащитен крем

 

IPL SKIN BEAUTY SYSTEM
Приложения: трайно фотообезкосмяване, фотоподмладяване. Предимства: относително неболезнена фотоепилация поради наличието на охлаждаща система на главата.

 

Q-switch ND:YAG Laser Tattoo-removal System
Приложения: премахвaне на татуировки и петна по лицето и тялото. Предимства: няма болка, не остават белези.

 

КОНТАКТИ

“Вита Естетик Център” – vitaestetic.bg

Адрес: гр. София,  ул. “Драговица“ №9
Тел.: 02 960 49 69; 0895 677  715
Е-mail: info_at_vitaestetic.bg; v.dinev_at_vita.bg