Ветеринарна Клиника Еклипс гр. Велико Търново

Published by burn on

Клиниката е създадена преди 15 години.През тези години екипът ни непрекъснато усъвършенства своите професионални познания и умения.Ние се стараем да отговорим на всички ваши въпроси и да Ви отделим нужното време и внимание.Мото ни е доверие,честност.

Ветеринарна клиника Еклипс се намира в град Велико Търново на адрес ул. Хан Крум 5. Там можете да направите консултация и преглед на своя домашен любимец при специалист. Можете да разчитате на компетентност, професионализъм и внимателно отношение.

Ние предлагаме следните услуги – клинични прегледи на кучета, котки и гризачи, ваксинации, коремна хирургия и хирургия на меки тъкани, ехография, дерматологични изследвания, стоматологични услуги, експресни тестове за вирусни, бактериални, микотични, протозойни и паразитни болести, хематологични и биохимични изследвания, паразитологични изследвания на фекалии, изследване на урина, определяне на точния момент за заплождане на женските кучета и изкуствено осеменяване, здравни консултации, консултации по хранене и отглеждане. Предоставяме възможност за домашни посещения след предварителна уговорка.

Предлагаме подстригване, включително с прически, рязане на нокти, почистване на уши, разресванe. При нас ще намерите храни за Вашите домашни любимци на Purina Pro Plan, Royal Canin, Virbac, Versele-Laga – доброто хранене означава добро здраве.

КОНТАКТИ

Ветеринарна Клиника Еклипс гр. Велико Търново
Адрес: гр. Велико Търново, ул. Хан Крум 5
Тел.: 062/ 604989; 0889 578 487
Е-mail: