Ветеринарен кабинет д-р Манолов гр. Варна

Published by burn on

Започнахме , през месец май 2001г. с много желание, любов и положителна нагласа. И така работим и до днес.


Стремим се да отделяме специално внимание на всеки стопанин и неговия домашен любимец, в зависимост от индивидуални, породни или възрастови потребности. Провеждаме подробен клиничен преглед. Прилагаме диагностични похвати (кръвни изследвания,микроскопски изследвания,ултрасонография,паразитни и вирусни тестове) нужни за точна и компетентна диагноза. Стремим се да бъдем в крак с новите лечебни схеми, но и не пренебрегваме уроците на опита.
Ако имате домашен любимец-бебе, ако за пръв път ще отглеждате такъв в дома си. Не се тревожете. При нас ще получите есенциални съвети за неговото отглеждане. Изготвяме профилактични програми за обезпаразитявания и ваксинации, целящи протекция не само от вирусни заболявания, но и кръвно предавани такива. Разполагаме с лична база данни , съдържаща имунизационната история на всеки наш пациент и план за бъдещите ваксинации.
Голяма част от операциите ни се провеждат с газова анестезия с Изофлуран, осигуряваща лесно управляема и нискорискова наркоза. Нашето желание е да отделяме време на всеки стопанин, да получи достатъчно обяснения за развоя на лечението след оперативната намеса и възстановяването след нея.

ЗООМАГАЗИН И ФРИЗЬОРСКИ УСЛУГИ

С предварително записан час, нашата фризьорка ще се погрижи за прическата на вашия домашен любимец, а след това ще изберем заедно необходимата му козметика и витаминни добавки за здрава козина и кожа. И най-важно-консултация за подходящия противопаразитен препарат.
Предлаганите аксесоари и храни (пакетирани и насипни) са доста широка гама. Консултацията, която ще получите от наш служител , ще ви ориентира бързо и лесно в избора.
Грижата за пациента и спокойствието на стопанина е цел към която се стремим вече 13 години.
Благодарим на всички наши клиенти, които са проявили разбираме и уважение към ежедневния ни труд.

ГАЛЕРИЯ

КОНТАКТИ

Ветеринарен кабинет д-р Манолов гр. Варна
Адрес: гр. Варна, ул. “Капитан Райчо Николов” 36
Тел.: 052624747
Е-mail: