ITS | Здравен портал

АПТЕКА – Здравка Плевенлиева гр. Гоце Делчев

птека Здравка Плевнелиева се намира в град Гоце Делчев, област Благоевград. Извършва продажба на лекарства и медикаменти, медицинска козметика, билки, хомеопатични лекарства, медицински консумативи и санитарни материали, детски и лечебни храни, хранителни добавки. Предлаганите медицински продукти са с високо качество и на атрактивни цени. Аптека Здравка Плевнелиева има сключен договор с НЗОК и отпуска на своите клиенти изписаните им лекарства по рецептурни книжки на касата.
В Аптека Здравка Плевнелиева работи екип от високо квалифицирани фармацевти, с дългогодишен опит в търговията и работата с медикаменти, медицински продукти и консумативи. Може да разчитате на тяхната професионална консултация при избора на лекарства и консумативи.

ПРОДУКТИ
В Аптека Здравка Плевнелиева ще откриете разнообразие от висококачествен медицинска козметика на водещи български производители и световно известни фирми. Висококвалифицираните фармацевти, ще Ви консултират професионално при избора на подходящия за Вас продукт, съобразен с особеностите на Вашият организъм.

Аптека Здравка Плевнелиева предлага на своите клиенти разнообразие от хранителни добавки, включително създадени изцяло на растителна и билкова основа. Предлаганите продукти са с доказано качество, преминали лабораторни изследвания и за които е доказано, че са безвредни за организма. Въпреки това фармацевтите работещи в Аптека Здравка Плевнелиева, препоръчват за избора на хранителни добавки да се консултирате с личния си лекар.

Аптека Здравка Плевнелиева се занимава с продажба и на хомеопатични лекарства. Те са с растителен, животински или минерален произход, създадени от водещи български фармацевтични компании, лицензирани в производството на хомеопатични лекарства и препарати за лечение.
Хомеопатичните методи на лечение са все по-предпочитани, преди всичко поради щадящото организма действие, за разлика от конвенционалната медицина. Все пак се препоръчва за употреба единствено в случаите на вирусни заболявания, настинки и други не толкова сериозни състояния. Препоръчително е преди тяхната употреба да се консултирате с лекар-хомеопат.

КОНТАКТИ

АПТЕКА – Здравка Плевенлиева гр. Гоце Делчев
Адрес: гр. Гоце Делчев, ул. Цар Самуил 6
Тел.: 0751/ 61 133; 0888873273
Е-mail:

error: Alert: Content is protected !!