ITS | Здравен портал

Анадолу Медицински Център гр. Пловдив

През 1979 година, семействата Язъджъ и Йозилхан създават Анадолската Фондация. Оттогава насам здравето и благоденствието на хората лежат в основата на нашата мисия. Анадолският медицински център развива широко сътрудничество със световно известният медицински институт Джон Хопкинс, което включва всички аспекти на висококачественото здравеопазване и непрестанното медицинско образование. Това го прави уникален както за Турция, така и за по-голямата част от света.

Анадолу Медицински Център е една от най-всестранните, модерни и достойни за уважение болници в региона. Свидетелство за това са пациентите от над 40 страни, които ежедневно получават висококачествено лечение в комфортна и спокойна обстановка.

Всеки пациент в болницата получава лечение от висококвалифицирани специалисти от световноизвестни медицински центрове.

Работейки в стратегическо сътрудничество с Института Джон Хопкинс, който оглавява класацията US News & World Report’s – класираща американските болници по рейтинг за последните 17 години, Анадолската фондация също е отличена като една от първокласните болници в Истанбул, заедно с международно известния Анадолу Медицински Център (АМЦ).

ЕКСПЕРТНОТО МНЕНИЕ ПРИ ОТЛИЧНИ ГРИЖИ
Като водещ в сферата на здравеопазването АМЦ обединява усилията на екип от сертифицирани в САЩ лекари и видни академици на Турция. В екипа са включени медицински сестри и персонал , говорещи свободно по няколко езика, които постоянно подобряват на уменията си чрез обучение във факултета Джон Хопкинс и осигуряват отлични грижи за пациентите.

УСЪВЪРШЕНСТВАНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПРАВИЛНА ДИАГНОСТИКА И ЕФЕКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ
АМЦ комбинира най-напредничавите технологии с благоприятна среда за пациентите. Например, KyberKnife, е най-новата радио-хирургична технология, която е на разположение на пациентите само на пет места в Европа. Линейни ускорители със система за лъчева терапия с модулиран интензитет(IMRT) също са достъпни за лечение на раково болни пациенти. Позитронна емисионна томография – компютърна томография (PET-CT), Straton-CT, TIM-MR, PYXIS, PACS, телемедицина и електронни записи на данни на пациента са някои от другите най-модерни методи, използвани за благото на пациентите на АМЦ.

МУЛТИ-ДИСЦИПЛИНАРНИ ЕКИПИ
АМЦ ангажира лекари от различни специалности за разрешаването на сложни проблеми, свързани със здравето на пациентите. Медицинския съвет по туморите, например, е мулти-дисциплинарен екип, който акцентира върху изключително прецизната диагностика и ефективното лечение на пациентите, заболели от рак. Клиничните програми за лечение на болки в гърба, инсулт, сърдечна аритмия и опазване здравето на гърдата са други примери за мулти-дисциплинарния подход на АМЦ.

 

МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛНОСТИ:

* Онкология
* Урология
* Трансплантация на костен мозък
* Женско здраве
* Хирургични науки
* Сърдечна и гръдна хирургия
* Неврология и неврохирургия
* Диагностика и образна диагностика

КОНТАКТИ

Анадолу Медицински Център гр. Пловдив
Адрес: гр. Пловдив, бул.Цар Борис III Обединител 128
Адрес: гр. София, бул Г. М. Димитров 62
Тел.: 032/ 511 592 ; 02/ 441 06 62; 0878 60 14 19; 0882 103 940
Е-mail:
Web site: http://www.anadolumedicalcenter.bg
Web site: www.anadolubg.com

error: Alert: Content is protected !!