Алта Колор ЕООД – Козметика с Лечебен Ефект

Published by burn on

АЛТА КОЛОР ЕООД е основана през 2000 г. като оторизирана фирма за внос, търговия на едро и дребно с украински козметични продукти, притежаващи лечебен ефект.

Ние предлагаме своите продукти в аптечната мрежа в страната, като сме изградили безусловно доверие в клиентите си благодарение на добрите ни търговски условия и коректност към клиентите и качеството на работа.

Продуктите, които предлага фирмата за изцяло природни с доказаните качества на Spongilla lacustris fragilis (пресноводна гъба – водорасло) и Delphinium dictyocarpum (екстракт от корена на билка живокост),като основни съставки на голяма част от продуктите ни.

Алта Колор козметични продукти с лечебен ефект

Алта Колор – продукти за лице

Антисиняк – Експрес

Алта Колор ЕООД
Крем “Антисиняк – Експрес” е разработен и произведен от компания “Георг Биосистеми”- Украйна. Предназначен за премахване (резорбиране) на синини по лицето, шията, деколтето и тялото, които се появяват в резултат на удар, прищипване, след кола маска по нежни и деликатни места, след пластична хирургия и при други случаи.

премахва (резорбира) синини по лицето, шията, деколтето и тялото, по нежни и деликатни места!!!
за възпалени и гнойни пъпки по лицето и тялото (акне);
бързо отстранява хематоми след венозни и мускулни инжекции, кола маски, контузии;
изключително помага при лечение на херпeси!!!
избелва пигментни петна след бременността;
премахва тъмни кръгове под очите.

НАНАСЯНЕ НА КРЕМА

веднага след инцидент предотвратява появата на синина;
2-3 часа след инцидента отстранява синината след 2 дни;
24 часа след инцидента отстранява синината след 3 дни.

Алта Колор ЕООД
Антисиняк – Експрес крем с гримиращ ефект (виж Антисиняк-Експрес + съдържа фон-дьо-тен).

Всички изброени уникални свойства на продукта се дължат на включена основната съставка – екстракт от БОДЯГА – SPONGILLA LACUSTRIS FRAGILIS (пресноводна гъба – водорасло).

Екстракт от бодяга притежава противовъзпалителното, противооточното и трансдермалното (прокарващо) действие, като значително засилва активността на компоненти на крема.

Тънкодисперсния биоекстракт от бодяга предизвиква разширяването на съдове, което способства за активиране на кръвоснабдяването, намаляването на болки и осигурява пръвозходно резорбирането и бактерицидното въздействие.

Крем „Бифлекс”

Крем „Бифлекс” – продукт с успокояващо, възстановяващо и тонизиращо действие при състояние на дискомфорт, напрежение и износване на ставите.
Препоръчва се като спомагателно средство при профилактика и рехабилитация за възстановяването на хрущялната тъкан, за подобряването на кръвообращението и предотвратяване на напряжение и възпаления в ставите.

Активните съставки: екстракт от бодяга /SPONGILLA LACUSTRIS FRAGILIS/ (пресноводна гъба), D-глюкозамин хидрохлорид, хондроитин сулфат.

Хондроитин сулфат – високомолекуларния мукополизахарид, който се съдържа в големи количества в различни видове на съединителните тъкани, предимно хрущялни. Стимулира процесите на регенерация на хрущялната тъкан, помага за възстановяването на ставната капсула, хрущялните повърхности на ставите, играе роля на естествена смазка на ставните повърхности, а също способства за намаляването на загуба на калций, ускорено възстановяване на костната тъкан, облекчава подвижността на увредените стави. Хондроитин сулфат подтиска разрушаването на съединителна тъкан.

D-глюкозамин хидрохлорид участва в синтеза на протеогликани, хиалуронова, ходроитин-сярната киселина, вътрешноставната течност и хрущялната тъкан и други вещества, които играят роля на „строителни” материали.

Комбинацията от хондроитин сулфат и D-глюкозамин хидрохлорид се препоръчва като спомагателно средство при профилактика и рехабилитация за възстановяването на хрущялната тъкан, за подобряването на кръвообращението и предотвратяване на напрежение и възпаления в ставите.
Екстрактът от бодяга (пресноводна гъба) осигурява трансдермално (прокарващо) действие, което позволява на активните вещества с 12-15% по-добро проникване чрез клетъчните мембрани. Оказва изразено противовъзпалително и противооточно действие.

 

КОНТАКТИ

Град: Карнобат
Адрес: ул. Москва, бл. 75, вх. А, ап. 3
Телефон: 0559/271 61; 0888 716 424; 0878 716 424
e-mail: alta_color@mail.bg
web site: www.altacolor-bg.com