Академия на здравето “СВ. ЛУКА” – ЮМЕЙХО център гр. София

Published by burn on

ЮМЕЙХО не е лечение.Това е начин на живот. Философия за постигане на пълен баланс и хармония на Човека със себе си и със заобикалящия го свят.

Центърът предлага:

ЮМЕЙХО терапия, провеждана от Лука Докузанов и негови ученици. Лука Докузанов е ученик и последовател на създателя на ЮМЕЙХО проф. Масаиуки Сайонджи. Той е с 20-годишна практическа и научна работа и 10-годишен преподавателски опит на метода ЮМЕЙХО. Черпил е от мъдростта и знанията на монасите в манастирите на Атон (Света гора), манастира Шао Лин и храмове в Индия, Непал и Тибет. Това позволява на участниците в терапията да разберат ЮМЕЙХО не само в класическата версия, но и извън този обхват, да се докоснат до тайните на тайните.

 • Открити семинари в страната и чужбина
 • Организиране на Юмейхо ваканции
 • Team Building (тийм билдинг)
 • Организиране и провеждане на курсове, семинари, практически занятия, извършване на научно-изследователска, експериментална и консултанска дейност за изследване на възможностите за хармонизиране на биоенерго-информационната система на човека

Курсове за обучение в ЮМЕЙХО с диплома от Института по превантивна медицина – Токио

 • Консултации
 • Рейки
 • Хомеопатия
 • ДЕНС терапия
 • Антипаразитна програма
 • Детоксикация и детоксикираци процедури
 • Фунготерапия

Предоставяне на франчайз, ноу хау услуги, свързани с укрепване и поддържане на физическото здраве на личността, баланс и хармония чрез практиките на ЮМЕЙХО, рейки, хомеопатия, фитотерапия, йога, чигун, аюрведа, масажи, динамична електроневростимулираща терапия, антипаразитна терапия, СЕМ ТЕЧ терапия, озонна и йонна детоксикация, спа и уелнес, здравословно хранене, натуропатия.
Юмейхо Център осигурява за всички свои клиенти и желаещи да се обучават:

 • Възможност за плащане с кредитни карти и преференциални цени при заплащане на някои от услугите с кредитната си карта
 • Кредитиране – по програма за отпускане на кредит за обучение
 • Кредитиране – потребителски кредит , безлихвен за първите 6 месеца
 • VIP карти за предплатени процедури и услуги – каратата дава 10% отстъпка за всички предлагани услуги в Юмейхо Центъра

Зад гърба на нашия ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР има огромен опит в провеждането на семинари и оздравителни терапии.Те на практика са показали качествени подобрения в състоянието на хората, практикуващи ЮМЕЙХО.

ЮМЕЙХО НЕ ПРОМЕНЯ СВЕТА, ТОВА ПРАВЯТ ТЕЗИ, КОИТО ГО ПОЛЗВАТ!

ЦЕНИ

 

Услуги  Цена / лв  Информация
Измерване Центъра на тежестта и съответната консултация  40 лв  Продължителност: 20 – 30 мин
 Симулаторни тренировъчни програми за корегиране Центъра на тежестта  40 лв  Продължителност: 20 – 30 мин
 Йонна Детоксикация
Забележка: Препоръчителен брой 25 процедури (при тежки заболявания може да достигне до 70 процедури)  
 40 лв   продължителност: 1 час
 Антипаразитна процедура
Забележка: Пълната антипаразитна програма изисква 45 процедури
 40 лв  продължителност:
1 час и 30 мин.
 Вибростенд (уред за покачване на ЧИ-енергията)
Забележка: по програма  
 20 лв  продължителност:
от 10 мин. до 40 мин.
Консултация 140 лв. продължителност:
1 час и 30 мин.
ЮМЕЙХО + екзотичен масаж с етерични масла 140 лв. продължителност: 1 час
ЮМЕЙХО профилактика с абонамент 150 лв. продължиъелност:
1 час и 30 мин.
 ЮМЕЙХО цялостна сесия    700 лв
(цената е за 1 сесия)
продължителност: 6 – 7 часа
Включва: интервю, снемане на случая, диагнсотика, консултация, измерване Центъра на тежестта, ЮМЕЙХО процедура от специалист с 20-годишна практика  по ЮМЕЙХО, детоксикираща процедура, антипаразитна процедура, повишаване на енергията Чи с вибростенд, РЕЙКИ (дава се по време на ЮМЕЙХО сесията), препоръки за хомеопично лечение, изготвяне на индивидуална хранителна програма, избор на най-подходящите за случая хранителни добавки и радиестезичното им тестване, препоръчителен режим на хранене и живот.
 ЮМЕЙХО обучение с диплома от Института по превантивна медицина – Токио  3600 лв
(без ДДС)
 продължителност:
общо 200 учебни часа;
36 часа/седмично без неделя

 

VIP карти

СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ЕЛИТА И СЕ ПОЧУВСТВАЙТЕ КАТО ЕЛИТНИТЕ СПОРТИСТИ, РУСКИТЕ КОСМОНАВТИ И ОЛИГАРСИ, ТОП МОДЕЛИТЕ И МНОГО ОТ СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИТЕ ЛИЧНОСТИ,  КОИТО ПОЛЗВАТ И СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ С ПОМОЩТА НА ЮМЕЙХО.

При закупуване на ЗЛАТНА ВИП КАРТА (GOLD VIP CARD) спестявате 10% от реалната цена на всички услуги на ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР – София в продължение на една година.
Допълнителен абонамент (важи само за клиенти с българско гражданство) от 10 €/мес. Ви дава още 10 % отстъпка, т.е. 20% отстъпка от всички услуги на ЮМЕЙХО ЦЕНТЪР за 1 година напред. Абонаментът се заплаща за период от 1 година наведнъж и е на стойност 120 €. САМО СЕГА!!!

Ако вече имате валидна ЗЛАТНА ВИП КАРТА или  закупите такава сега, Вие имате уникалната възможност да се възползвате от специалните промоции, които предлагаме на нашите ВИП-клиенти. С картата можете да предплатите до 21.10.2011г. произволен брой избрани от Вас услуги и процедури, като за всяка от тях ще получите по още една като ПОДАРЪК от нас!
Впечетляващ двоен подарък ЮМЕЙХО процедура – плащате една на стойност 350 €, получавате две и спестявате 175 € на процедура.

Процедурата включва интервю, диагностика, консултация и ЮМЕЙХО (YUMEIHO) сесия, проведена от г-н Лука Докузанов – IV степен YUMEIHO с двадесетгодишна практика.
Хронична умора, болки в гърба, изкривяване на гръбначния стълб, сколиоза, кифоза, главоболие, депресия, неврози, психо-емоционално напрежение, наднормено тегло и затлъстяване, храносмилателни проблеми, импотентност, безплодие, намалено либидо – това са само някои от над 190-те заболявания, за които ЮМЕЙХО Ви помага да се справите.

Вие решавате колко процедури да закупите, но оптималният им брой е 25! Нашият 20-годишен опит показва, че при 95% от хората след 25 качествено направени ЮМЕЙХО сесии се наблюдават задължителните за всяко лечение характерни кризи на физическо, психо-емоционално и умствено ниво. След тези кризи състоянието на организма трайно се подобрява и не се наблюдава завръщане на старите симптоми и проблеми.

При закупуване на пакет от 25 ЮМЕЙХО сесии  като БОНУС получавате още: Измерване на Центъра на тежестта на човека, измерване на теглото, на BMI (Body Mass Index) – Индекс на телесната маса (ИТМ), стабилността (равновесието) и биологическата възраст преди и след процедурите, Йонна Детоксикираща програма за извличане на токсини и шлаки от организма, Прграма за повишаване на енергията Чи, Пълна Антипаразитна програма.

Какво печелите при закупуване на Пакет ЮМЕЙХО сесии с VIP CARD и годишен абонамент?
Вие избирате удобно за Вас време за провеждане на сесиите без да се начислява надценка за работа в извънработно време, в почивни дни и официални празници;

 • При закупуване на пакет от 10 до 20 сесии ползвате допълнителна 5% отстъпка (т.е. общо 25% отстъпка);
 • При закупуване на пакет от 20 до 25 сесии, ползвате допълнителна 10% отстъпка (т.е. общо 30% отстъпка);
 • При закупуване на пакет от 25 и повече сесии, ползвате допълнителна 15% отстъпка (т.е. общо 35% отстъпка).

 

ГАРАНЦИИ
ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ ЗА ПОЛОЖИТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ!
Ако до 25-та процедура не настъпят подобрения и регресия на проблема – парите се връщат.
Присъединете се и променете живота си ДНЕС!
100% ДИСКРЕТНОСТ

ОБУЧЕНИЕ

YUMEIHO – обучение

 • Формат „Начално ниво”

Този курс е за всички с некомерсиална цел – както за начинаещи масажисти, така и за за тези, които нямат специално образование. Позволява ви:
• да разберете метода
• да придобиете умения и да работите с основните масажни техники
• да започнете да оказвате помощ и превенция на семейството и приятелите си
• да прилагат програми за рехабилитация – за близки след тежко боледуване, след прекаран инсулт/ инфаркт, за деца с гръбначни изкривявания, хора с ДЦП и др. здравословни проблеми

 • Курсът е Интензивен

Продължителност: 9 дни, 5 часа/дневно
Начало: 8.02.2014
Край: 16.02.2014
Цена: 850 лв

За да заявите участието си в курса, трябва да изпратите молба на е-мейл: info@yumeiho-bg.com или да ни се обадите (виж раздел Контакти). Решението за участие се извършва след кратко интервю.

 • Формат “Класически”

Програмата за обучение по YUMEIHO /ЮМЕЙХО/ на Академия на Здравето Свети Лука ООД е на база 36 часа седмично / без неделя/. Минималният брой учебни часове са 160, но за по-добрата теоретическа и практическа подготовка те често нарастват до 200.
През годините тази схема е показала най-голяма ефективност и резултативност.

Още подробности за курса

Готови сме да се съобразим с желанията на курсистите и заедно да изберем оптимална схема за провеждане на занятията.
Обучението включва:
– теория и практика на масажни техники за I-ва степен ЮМЕЙХО;
– теория и практика на диагностика и наместващи техники за II-ра степен ЮМЕЙХО;
– изпит за I-ва степен ЮМЕЙХО.

Изпитите за І-ва степен се полагат непосредствено след приключване на обучението. При успешно завършване на курса се издава Диплом за I-ва степен ЮМЕЙХО от Института по превантивна медицина – Токио. За полагане на изпит за II-ра степен ЮМЕЙХО, се изисква активно практикуване в рамките на една календарна година и участие в задължителен едноседмичен семинар, непосредствено преди изпита.

Изискванията към кандидатите са да имат навършени 18 години към датата на изпита, да имат завършено средно образование, да имат нужната мотивация, да имат силно желание, воля и търпение да изучават ЮМЕЙХО. Да са постоянни и да се явяват на задължителните атестационни изпити на всеки 3 години.

Цената на обучението е 1800 евро без ДДС.
Плащането може да се извършва само по банков път.
Банкова сметка на Академия на Здравето Свети Лука ООД:

Централна Кооперативна Банка АД
IBAN BG88 CECB 9790 14A2 8506 00
BIC CECBBGSF
*Забележка : Академия на Здравето Свети Лука ООД осигурява преференциялен кредит по програма „Обучение”.

Защо точно тази цена?

Преди да заговорим за цени, трябва да започнем със стойността.
Стойноста е оценката на отделния човек за ефектите, които би му дало някакво очаквано негово или външно действие. Всеки, който е запознат поне малко с философията YUMEIHO или е наблюдавал демонстрация на терапията, е наясно с дълбоката същност на учението, сложността на техниката и голямата отговорност на практикуващия. Да помислим заедно – за какво време бихте могли да чуете, разберете, усвоите и придобиете увереност да прилагате ЮМЕЙХО. ЮМЕЙХО не е масаж. Знаем за курсовете, който се провеждат за 5-7дни и са на така наречената „достъпна цена”. Неведнъж са ни питали, защо не сме като тях. Отговорът ни: Не ние трябва да сме като тях, а те трябва да заприличат на нас. Академия на Здравето Св. Лука ООД си е поставила Амбицията да въведе СТАНДАРТ в ЮМЕЙХО-терапията (или дейността). Ние не се конкурираме с другите, правим това, което те не могат.
Ако стойността изобщо е измерима, това става в главата на действащия индивид. Вие имате свободата да избирате, а ние възможността да Ви предложим Оригинала.

Защо можете да ни се доверите и какво още (освен цената) ни отличава от дугите:

1.Истинската философия на лечение чрез ЮМЕЙХО в България никъде не я дават, не може да се прочете и в книгите. Тук ще получите не само професионално и отговорно, но и задълбочено обучение. Например ще се научите да разпознавате лечебните кризите от влошаване на състоянието на клиента. Връзката между учител-ученик е за цял живот и ние се стремим курсистите да получат такова обучение, че да надминат учителя си – което би било гордост за всеки учител.

2. При нас получавате Ноу-Хау. Често сме се сблъсквали с пренебрежително отношение на хора от официалната медицина, заради липсата на стандарт. Както вече отбелязахме, усилията ни са насочени към утвърждаване на Стандарт в ЮМЕЙХО, който да е добър и да мултиплицираме по света.

3. Освен обучение всеки курсист получава наместване на Центъра на тежестта.
Въпреки че курсът няма за цел постигане терапия на обучаващите, следвайки духа и традицийте на ЮМЕЙХО, ние се стремим всички наши курсисти да завършат по-балансирани, по-хармонизирани и с по-малко проблеми.

4. Фирмата запазва правото си на надзор и осигурява задължителен 6-месечен стаж на всички завършили курсисти, както и съдейства за бъдещи техни професионални изяви и реализации.

В заключение:

ЮМЕЙХО не може да се изучи в рамките на един или няколко курса.
ЮМЕЙХО СЕ УЧИ ЦЯЛ ЖИВОТ И ИЗИСКВА СЕБЕОТДАВАНЕ.
И както казват на Изток да се прави с трите „H” – Heart (Сърце/Любов), Head (Глава/Ум), Hands (Ръце).
Всеки, завършил курса получава шанс за пълно благополучие.

Курсът се провежда от Лука Докузанов – IV степен YUMEIHO, ученик на Масайуки Сайонджи и Сорин Ига.

ГАЛЕРИЯ

КОНТАКТИ

Академия на здравето “СВ. ЛУКА” – ЮМЕЙХО център гр. София
Адрес: гр. София, ул. ”Веслец” №24
Тел.: 029836518, 0887480369, 0879456826, 0899815705
Е-mail:
Web site: http://yumeiho-centre.com