Д-р Тюнай Васвиев Сабриев – Стоматолог

Published by burn on

Д-р Тюнай Сабриев е специалист по дентална медицина.

Д-р Тюнай Сабриев е роден през 1968г. Вече дипломиран лекар /1994г., Медицински Университет, гр. Варна/ през 1999г. завършва стоматологичния факултет МУ-София. Специализира в същия факултет и от 2003г. е специалист по Орална хирургия.

От тогава работи като лекар ДМ и непрекъснато подобрява квалификацията си с посещения на следдипломни курсове, семинари, изложения в България и чужбина – Германия, Испания, Израел, Турция.

През 2012 завършва двугодишен курс по Ортодонтия и е ученик на Д-р Йоав Мазор /Израел/. През цялото това време не е спрял да се интересува и практиува и лекарската професия.

В резултат на дългогодишната си практика и разностранен опит през септември 2009г., Д-р Сабриев открива собствена практика в гр. София, а от 28.05.2016 вече е открита и клиника ДОКСА в родния му град Шумен

Д-р Тюнай Сабриев практикува в Клиника ДОКСА.

Клиника ДОКСА е открита на 28.05.2016г.

Клиниката разполага с:

– два кабинета по дентална медицина
– хирургичен кабинет
– рентген
– лазер
– стерилизационна
– офис
– рецепция с удобна и просторна чакалня

На базата на съвременната методология, в съчетание с модерна апаратура и индивидуален подход към всеки пациент се цели постигане на ефектовно дългосрочно предвидими резултати в лечението.

За спокойния и уютен престой по време на лечението в клиника ДОКСА и осигуряване на емоционален и психически комфорт на пациентите, е ангажиран екип от професионалисти начело с Д-р Тюнай Сабриев, с различна компетентност, което гарантира доброто и качествено обслужване.

КОНТАКТИ

Д-р Тюнай Васвиев Сабриев – Стоматолог
Адрес: гр София кв Бъкстон ул. Вихрен бл 160
Адрес: гр Шумен ул Цар Иван Александър 89
Тел.: 088 8818 124; 089 7247 777
Web site: http://www.docsaclinic.com/