You dont have javascript enabled! Please enable it!

Д-р Мишо Филипов – Специалист ортопед – гр. София

Published by burn on

Доктор Филипов е ортопед, практикуващ в град София, кв. Красно село. Лекарят е специалист по заболявания на опорно – двигателния апарат при възрастни.
Доктор Мишо Димитров Филипов е специалист ортопед с обект на дейност детска консултация и заболявания на опорно – двигателния апарат при възрастни. Специалистът практикува е град София, кв. Красно село.

Специалист ортопед доктор Мишо Филипов
Като специалист ортопед, доктор Мишо Филипов извършва лечение на плоскостъпие, гръбначни изкривявания, ехографска диагностика на тазобедрени стави, консултации и лечение при придобити и вродени заболявания на опорно – двигателния апарат.

Лечение на ортопедични заболявания от доктор Мишо Филипов
Лечението на ортопедични заболявания, изисква индивидуален подход към всеки пациент. Повечето заболявания подлежат на излекуване, но това зависи от навременната консултация и диагностика със специалист ортопед. Основната цел на доктор Филипов е да предостави на пациентите, необходимите диагностични прегледи и изследвания, прецизно и внимателно, в комфортна обстановка, чрез модерна апаратура. Вниманието и грижите към пациентите отговарят на съвременните световни и европейски стандарти.

Лечение на заболявания на опорно – двигателния апарат от доктор Филипов
Специалистът ортопед, извършва лечения на заболявания на опорно – двигателния апарат при възрастни. Такива заболявания са: остеоартроза, остеопороза, заболявания на гръбначен стълб, ставите и мускулите. Доктор Мишо Филипов предлага оперативно лечение на вродени и придобити заболявания на крайниците.

Лечение на остеопороза от доктор Мишо Филипов
Остеопороза е състояние при което костите са чупливи и слаби. В голяма част от случаите, намалената здравина на костите се дължи на ниско ниво на фосфор, калций и други минерали. В ранни стадии, костната загуба няма изразени симптоми. С напредването на процеса, могат да се появят оплаквания като: приведена поза, загуба на височина, болки в гърба, счупвания на прешлени и други проблеми.

Дейността на кабинета на доктор Филипов е насочена към ортопедичните и посттравматичните проблеми на възрастни пациенти и към травматичните увреждания на опорно-двигателния апарат. В кабинета се извършва лечение и рехабилитация на опорно-двигателния апарат, диагностика и лечение на остепороза и други медицински услуги.

 

 

КОНТАКТИ

Д-р Мишо Филипов – Специалист ортопед – гр. София
Адрес: гр.София, ул. "Царица Елеонора" №25 , каб. 4.3
Тел.: 0888 601368
Web site: http://ortoped-mishofilipov.com/

error: Alert: Content is protected !!