You dont have javascript enabled! Please enable it!

Д-р Борислав Ацев – Кардиолог гр. София

Published by burn on

Д-р Борислав Ацев е със специалности по Вътрешни болести, Кардиология, Инвазивна Кардиология.

Той е утвърден специалист в областта на Кардиологията и Инвазивната Кардиология. Клиницист с богат клиничен и интервенционален опит, докторант на свободна докторантура.

Извършва консултации, ехокардиография, инвазивна кардиология и пунктуационна диагностика.

Завършва медицина в Медицинска академия, гр. София през 1986г.

През 1994г. придобива специалност по Вътрешни болести, а през 1999г. – втора специалност по Кардиология.

Сертифициран за инвазивна кардиология през 2004г.

От 1991 до 1995г. е асистент, от 1995 до 1999г. е старши, а от 1999г. – главен асистент в Клиника по кардиология към УНСБАЛ “Св. Екатерина”, София.

Консултант по Кардиология в Македония и Украйна.

ДЕЙНОСТ

Доктор Борислав Ацев разполага с кардиологичен кабинет, в който извършва изследване на сърдечно-съдовата система – Ехокардиография (ЕхоКГ).

Ехокардиографията е широко използван метод при диагностиката на сърдечно-съдови заболявания. Чрез методът Ехокардиография се диагностицират следните сърдечно-съдови заболявания:

кардиомио перикардни заболявания

патии

тумори на сърцето

вродени сърдечни аномалии

клапни сърдечни лезии

дисекация на аорта

инфекциозен ендокардит

Като специалист по инвазивна кардиология Доктор Борислав Ацев извършва коронарни интервенции на пациенти с нестабилна и стабилна стенокардия и първична ангиопластика на пациенти с остър миокарден инфаркт. Използваните съвременни методи позволяват диагностика и лечение след откриване на заболяването. При пациенти с периферно-съдови заболявания се извършват диагностични и лечебни интервенции. Доктор Борислав Ацев работи с ангиографски лаборатории, оборудвани със съвременна високотехнологична апаратура от последно поколение.

Лечение сърдечна недостатъчност

Доктор Борислав Ацев е специалист кардиолог, извършващ ехокардиография, кардиологични изследвания и инвазивна кардиология в град София, район Триадица. Лекарят предлага помощ за лица със сърдечна недостатъчност.

Доктор Борислав Ацев предлага медицинска помощ и лечение на пациенти със сърдечна недостатъчност.

Сърдечната недостатъчност е заболяване, при което сърцето е неспособно да изтласка необходимото количество кръв, нужно за тъканите с функционални параметри в нормалните граници. Хората със сърдечна недостатъчност трябва незабавно да се консултират със специалист кардиолог. Доктор Борислав Ацев ще Ви помогне и предложи съвети как да запазите Вашата сърдечно-съдовата система в добро здраве.

Кардиологични изследвания

Доктор Борислав Ацев е специалист в областта на кардиологията и предлага изследвания по цялата сърдечно-съдова система, извършва установяване на нарушения и заболявания по сърдечните съдове и сърцето, както и лечение им.

КОНТАКТИ

Д-р Борислав Ацев – Кардиолог София

Адрес: гр. София, кв. Триадица, бул. Пенчо Славейков №52А (СБАЛ Св. Екатерина)

Моб. тел.: 0888 75 53 70

E-mail: b_atzev@ yahoo.com

Адрес: гр. София, ж.к. Иван Вазов, ул. Балша, бл. 38, вх. Б, ап. 26 (Частен кабинет)

error: Alert: Content is protected !!